Detox kit

Forever har lanserat ett detox kit i samarbete med dietisten Amanda Ottordahl.

Programmet består av 5 av Forevers vanligaste kosttillskott:

  • Forever Aloe Vera gel x 2
  • Forever calcium x 1
  • Forever artic sea x 1
  • Forever active probiotic x 1
  • Forever fields of green x 1

+ en informativ katalog, lunchpåse och en vip kod till en receptbank på internet.

Detox- Vad är det?

Att detoxa betyder att man via maten hjälper kroppen på ett naturligt sätt att göra sig av med gifter och slaggprodukter. Människokroppen har en fantastisk förmåga att rensa sig självt via naturliga reningsorgan som huden, levern, njurarna och tarmarna. Dessa organ hjälper kroppen att göra sig av med mindre mängder gifter och slaggprodukter, men kroppen orkar inte alltid hela vägen själv. Detta leder ofta till en hel del kroppsliga följder och då kan du hjälpa din kropp genom att stärka den naturliga processen.  När man har renat kroppen på dessa gifter och slaggprodukter har den lättare att ta upp det som är nyttigt.

Varför detox?

Att äta mycket frukt och grönsaker som är fulla med antioxidanter, vitaminer och mineraler stärker ditt immunförsvar vilket leder till att du kan hålla dig friskare. På bara några dagar kommer du att känna att du får mer energi. Genom att undvika bland annat koffein, alkohol och socker som alla har en uppiggande effekt kan du komma i balans och få en bättre förutsättning för en god natts sömn.Genom att byta ut ohälsosamma fetter mot nyttiga fetter från till exempel nötter, avokado och olivolja hjälper du huden att binda och bibehålla sin fuktbarriär. Huden upplevs därför få mer lyster och glans. Och viktigast av allt: genom att ändra och förbättra dina kostvanor kan ett detoxprogram hjälpa dig till en sundare och hälsosammare livsstil.

Hur fungerar det?

En naturlig detox, även kallat en utrensning eller avgiftning, innebär att följa ett kostprogram under en period. Maten du äter gör grovjobbet, och kosttillskotten är speciellt utvalda för att komplettera detoxkosten perfekt. Forever Natural Detox är ingen svältkur. Istället handlar det om att ge kroppen näringstät mat och undvika de dåliga vanor man har lagt till sig med i vardagen. Näringstät mat betyder att den innehåller mycket energi och näring i förhållande till den mängd du får i dig. Och självklart ska det vara gott också, därför har vi tagit fram en mängd frestande och detoxvänliga recept.

thumb_73156__external-image-50

Vi rekommenderar att du följer vårt program på 2 veckor för att kroppen ska ha en ordentlig chans att återhämta sig och för att du ska få en märkbar effekt. Under dessa två veckor kommer du att fokusera på ren och näringsrik mat och samtidigt undvika ohälsosam mat. Programmet kan göras upp till 4 veckor i sträck om man önskar en mer märkbar effekt. Du kan med fördel följa Forever Natural Detox minst 2 gånger per år.

Intresserad av att prova på detox och börja ett nytt liv. Ta då kontakt med mig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s